NoRaZLiN's FotoPage

By: NoRaZLiN aNuaR

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 10-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
PERPINDAHAN

 
saya sudah berpindah ke alamat lain...

http://azlinanuar.fotopages.com

kat sini dah tak update lagi...


Thursday, 12-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
last day at taman negara...

dimana2 saje bole posing
alahai...tak ingat nama dia
photogenic..
View all 47 photos...
berikut adalah sesi penggambaran yang ntah pape kerana nak menghilangkan rasa sangap menunggu bas... maklumlah...space memori banyak....


Wednesday, 11-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
sambung hari ketiga n malam bbq

group photo tak berapa ramai
group photo ramai
camera man
View all 18 photos...
selepas gi canopy walk.... gi main2 air kat lubuk simpon?
bagus jugak gi sungai ramai2..
orang yang takut nak swim pon jadi berani...
pembakar semangat?? syanaz....



Tuesday, 10-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Taman Negara ~ 2nd day and third day~ 6-7/5/2005

tak dapat sambung tido sbb lebah dah hurung
morning mist
look close at the blue short... dah nak jadi sarang lebah dah
View all 59 photos...
the morning after a quite horrifying night... to me la...
memang rasa nak cepat2 blah dari kuala terenggan tu sebenarnye...
at around noon.. bot datang amik kitorang balik ke kuala tahan...

pagi breakfast nasi lemak... n cucur...
over la korang nie... dalam utan la sibuk2 nak makan nasi lemak..

next on the expedition...
gua telinga...
guide kata nama tu dapat sbb gua tu bentuk telinga..
iye ke?
kalo iye...telinga ape?
sbb tak nampak pon macam telinga...

i hate bats....i hate those damn bats...
busuk sialll
tanak masuk gua lagi plis

sebenarnye nak upload ikut hari...tapi terupload sekali third day...canopy walk...


Monday, 9-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Taman Negara ~ Pahang ~ first day

membahagi2 makanan
sumbat la makanan kat beg memana yang muat
hurm.. kurang paham kenapa amir perlu jilat kentang
View all 19 photos...
first day di taman negara... sampai kuala tahan pagi 5/5/2005...
huh...tarikh yang menarik..
anyway... setelah menunggu bot sampai agak bosan kerana 'driver' bot yang di tempah tak jadi bawak kitorang sbb dia cuak sbb air sungai surut... so terpaksa la tunggu 'driver' yang bertauliah sikit...
sampai2 kat kuala terenggan... lunch ... start perjalanan to gua ape tah nama dia...
on the way...things happened... we had to patah balik...

agak suke sebenarnye... sbb tak prepare pon utk jalan jejauh...dah derang kata agak leisure... ikut kan plan...the next day nak kena trackking 12 km... malas la beb..
because of the thing that happened... plan kena berubah... alhamdulillah...
huhuhuuhu


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net